وقتی کسی را بلاک می کنیم چه اتفاقی می افتد ؟

general

زمانی که کسی را در واتس اپ بلاک می کنید ، از آن پس از او پیغامی برای شما نمی آید . 

 

جزئیات بیشتر درباره اینکه دقیقا چه اتفاقی می افتد : 

— پیام های فرستاده شده از شخص بلاک شده در واتس اپ هرگز به دست شما نمیرسد . برای راهنمایی بیشتر در مورد نحوه بلاک کردن ، مقالات زیر را ببینید :

اندروید  |  آیفون  |  بلک بری  |  نوکیا سیمبین  |  ویندوزفون

— اطلاعات مربوط به وضعیت برچسب زمانی شما یعنی همان وضعیت آخرین ورود و آنلاین بودن  "Online" و "…last seen at " برای مخاطبی که او را بلاک کردید نمایش داده نمی شود . برای اطلاعات بیشتر در مورد برچسب زمانی اینجا را ببینید . 

— هرگونه تغییری که شما در تصویر پروفایلتان بدهید از چشم فرد بلاک شده دور خواهد بود . او دیگر نمی تواند عکس پروفایل شما را ببینید . 

— شما هم تا زمانی که مخاطب مورد نظرتان در حالت بلاک قرار دارد نمی توانید به او پیامی را بفرستید .

اما توجه داشته باشید که بلاک کردن ( مسدود کردن ) یک نفر در واتس اپ او را از لیست مخاطبان واتس اپ شما حذف نمی کند . زمانی یک مخاطب از لیست مخاطبان واتس اپ شما خذف می شود که او را از دفترچه تلفن گوشی خود حذف کنید . 

هم چنین زمانی که کسی را از بلاک خارج می کنید ، پیام هایی که آن مخاطب در زمان بلاک بودن به شما فرستاده است را دریافت نخواهید کرد .  

اگر شما نگران این موضوع هستید که اگر کسی را بلاک کنید او متوجه می شود یا خیر ، لطفا این مقاله را مطالعه بفرمائید . 

 

 



این سایت را از دست ندهید

آموزش تایپ ده انگشتی|حرفه ای

وی تایپ

وی تایپ

عضویت در خبرنامه

اطلاع از آخرین تخفیف ها ، اخبار و آموزش ها

mail2-64

mail2-64